Kommercielt arbejde

- visuel identitet

Nicolas arbejder med kommercielt fotografering, video og drone-optagelser i professionelt niveau.
Lige fra Outdoor/Rejser, Livstil, Tøj til produkt fotografering. Med sit kreative øje, og æstetisk tilgang til hver opgave får Nicolas udført nogen flotte billeder samt videoer.

Der er ikke en opgave som er ens, og skabe den rette stemning og visuelle look, er noget Nicolas går meget op i.
Om det er et ur eller en bil, der skal tages billeder af – bliver opgaven udført med professionel omtanke.

Nogen større kommercielle brands Nicolas har arbejdet med; Nikon, Destination Bornholm, Enterprise Rent-A-Car og mange flere.

Til dagligt bruger Nicolas meget tid på, at dygtiggøre sig indenfor de sociale medier.
– Fx i form af at få højere engagement på sin Instagram konto. Nicolas har arbejdet med flere kunder for, at hjælpe med at nå et højere engagement på Instagram.

Der er ingen tvivl, at billeder og video på de sociale medier, er en stærk måde, at få sit produkt ud i verden på. Nicolas forstår vigtigheden i dét, og når han ser sine kunder forøger deres følgere, ‘Synes godt om’, engagement m.m. er det noget der tilfredsstiller både ham og hans kunder.

Udover at skabe smukke videoer og tage inspirerende billeder, laver Nicolas også Influencer arbejde og skaber opmærksomhed omkring hans kunders produkter. Dette gør han bl.a. via hans 10.000+ følgere Instagram konto.

Hvis du er interesseret i et arbejde med Nicolas, er du velkommen til at kontakte ham på mail@nicolasjaegergaard.com eller via kontakt formularen nederst her på siden.O

easycamp
EASY CAMP
moskie_oko_1-1
Nikon UK, Ireland & Nordic
woodme_regatta
WoodMe
hjemhavn
HjemHavn
destination-bornholm
Destination Bornholm
enterprise-rent-a-car
Enterprise Rent-A-Car

Kontakt

X